1. Ramburs (Numerar la livrare) – plata se realizează în numerar, în RON, direct la curier în momentul în care acesta ajunge cu coletul la adresa menționată sau în cazul în care doriți puteți prelua produsele de la sediul nostru din Cluj-Napoca.
    Atenție! Plata se realizează după ce coletul este verificat. Dacă observați deteriorări ale ambalajului, vă rugăm să nu plătiți și să ne contactați de urgență. În momentul efectuării plații curierul va emite obligatoriu o chitanță, care trebuie să conțină suma plătită și datele dvs.
  2. Transfer bancar (plata în avans) – pentru anumite comenzi ne rezervăm dreptul de a percepe un avans în baza unei facturi proforme. Plata se va realiza în contul IBAN menționat de pe factura proformă. Comanda se va valida și expedia doar după confirmarea efectuării plății.
  3. Plata online cu cardul (plată totală sau parțială)  – plata se poate realiza în mod securizat (dacă aveți un card VISA, MASTER CARD). Modulul de plată este oferit de platforma MOBILPAY. Datele cardului nu sunt salvate sau memorate de către noi. Tranzacția și verificările fiind realizate doar pe platforma MobilPay.

 

Pentru orice nelămuriri sau întrebări vă stăm la dispoziție telefonic sau email.