eGalerii.ro este magazinul online dedicat galeriilor și a șinelor, a perdelelor și a draperiilor și a accesoriilor acestora.

Pe eGalerii.ro poți sa-ti personalizezi galeria după gustul si bugetul tău, deoarece găsești ornamentele, consolele, barile și accesoriile intr-o gamă foarte variată de culori si dimensiuni, comandabile separat, individual, sau poti sa alegi unul dintre kiturile concepute de noi in functie de ce tip de perdea si/ sau draperie ati ales. Astfel pentru perdelele si draperiile care au incorporate capse, au cusute bride, tiv sau rejansa de bara – puteti alege ,, Galerii Metalice – fara inele”, iar pentru perdele si draperii cu rejansa – puteti alege ,,Kituri Galerii Metalice”, care au inelele si carligele incluse.

Pentru orice alte variante puteti sa va configurati singuri galeriile accesand categotia – ,,Componente Galerii Metalice”.

Orice concept, viziune sau design de interior al unei locuințe ar trebui să includă perdelele, draperiile sau jaluzelele, dar și sistemele de prindere și susținere a acestora, sisteme care completează si accentuează stilul dorit daca sunt alese cu gust si atenție.

Fie că alegi o galerie din metal sau lemn,  sinele din aluminiu sau pvc, acestea, împreună cu perdelele si draperiile, înfrumusețează foarte mult ferestrele, implicit intreaga casă.

Galeriile sunt elemente de decor foarte frumoase, așa că nu le ignorati, configurati-va propria galerie chiar acum!

Te invităm să vizualizezi site-ul nostru iar dacă ai întrebări sau nelămuriri, contactează-ne!